Dozator de lapte JOIANA pe Bd. Dâmbovița

 

Conform tradiției văcuțelor Joiana, deschiderea celui de-al șaselea automat de lapte JOIANA a avut loc astăzi într-o zi frumoasă de joi 28 iulie 2011, în zona cartierului Dâmbovița din Timișoara, lângă benzinăria din proximitatea intersecției liniilor de tramvai nr. 7 și 9.

Deschidere JOIANA Dâmbovița

„Prin lansarea în premieră pe piața din Timișoara a modelului de automat PREMIUM 400 dorim să certificăm modul impecabil în care acest dozator de lapte aduce îmbunătățiri semnificative atât față de client, cât și pentru fermieri” a afirmat cu ocazia deschiderii oficiale dl. Brăișteanu Gabriel din partea Joiana.

Avantajul maxim oferit clientului este noul sistem PRO CLIENT prin care dozarea poate fi oprită și repornită în orice moment prin apăsarea unui singur buton. În acest mod, clienții pot folosi orice recipient indiferent de volum, rămânând ca automatul să calculeze și să returneze automat restul corespunzător la finalul operațiunii de dozare.

Avantajul pentru fermier este de natură logistică, modelul instalat în zona Dâmbovița din Timișoara funcționând cu două rezervoare care își fac automat switch de unul la celălalt, în momentul terminării laptelui. În acest mod, nu mai este necesară asistența din partea fermierului la schimbul rezervoarelor, amprovizionarea fiind complet „ruptă” de terminarea laptelui. „Fermierul nu mai este sclavul automatelor în cazul în care operează o rețea” spune Brăișteanu.

Prin deschiderea acestui automat de lapte în cartierul Dâmbovița, JOIANA încearcă să ofere o acoperire cât mai bună pentru a facilita accesul mai ușor și mai comod al tuturor timișorenilor la laptele natural JOIANA.