Căsuța JOIANA la Expo AGROMALIM Arad

 

Între 8 și 11 septembrie 2011, JOIANA a participat la expoziția internațională AGROMALIM ARAD, unde a expus o căsuță de lapte conținând un distribuitor automat de lapte model JOIANA PRO 400, cu toate accesoriile, inclusiv 2 rezervoare de lapte, sistem complet de plată cu bancnote și acordare de rest, distribuitor automat de flacoane, sistem GSM și cameră de luat vederi.

Dozator automat de lapte JOIANA la Expo AGROMALIM 2011

În standul JOIANA fermierii vizitatori au mai putut găsi o gamă completă de echipamente accesorii, consumabile și piese de schimb pentru ferme și sălile de muls, cum ar fi: manșoane originale din cauciuc pentru toate tipurile de săli de muls, soluții pentru igiena mulsului, detergenți pentru instalațiile de muls și rezervoare, pahare, găleți și butoaie din plastic pentru lapte, prosoape de unică folosință și șervețele pentru ugere, șorțuri de muls, filtre din hârtie, site pentru lapte, perii și tubulatură pentru lapte și aer, capace din plastic de toate tipurile pentru instalații.

În premieră națională, a fost expus un automat profesional pentru fabricarea untului din smântână, confecționat integral din inox și automatizat complet. Această mașină de unt se recomandă în special microunităților de procesare individuale.

Standul JOIANA a avut un deosebit succes, fiind vizitat de peste 250 de fermieri din țară și a fost vizitat personal de Ministrul Agrculturii de la care a primit felicitări. Prin produsele expuse, JOIANA a transmis încă o dată că susține micul întreprinzător agricol și un sistem economic bazat pe unități de producție locale, de tip distributist, prin care producătorul local să-și vândă produsele către populație, fără intermediari.