AUTOMATE
de lapte

AUTOMATE de lapte
 

COMUNITATE
forum, blog

Facebook Youtube
 

Lapte curat de la automat

Laptele reprezintă de mii de ani alimentul de bază căutat de părinţi, iubit de copii şi necesar persoanelor vârstnice datorită calităţilor sale nutriţionale deosebite. Datorită ultimelor evoluţii ale tehnologiei, laptele crud produs în ferme prin muncă zilnică asiduă poate ajunge acum direct la consumatorii finali în forma lui naturală, proaspătă prin intermediul automatelor de lapte amplasate în oraşele de lângă ferme. Vânzarea laptelui la automat respectă cu stricteţe normele de igienă sanitar-veterinară şi garantează fermierului un preţ corect, îndestulător pentru acoperirea costurilor de producţie şi desfacere.

Automatele de lapte pe care vi le oferim sunt rodul unui parteneriat unic bazat pe o relaţie de prietenie şi profesionalism, pe cunoaşterea profundă a tehnologiei automatelor, a nevoii de operare ușoară cu costuri reduse şi nu în ultimul rând a dorinţelor clienţilor în calitate de cumpărători de lapte.

Automatul de lapte BRUNIMAT a apărut pe piaţă primul în Europa, în anul 1994, fiind conceput şi îmbunătăţit permanent timp de peste 16 ani de o echipă condusă de dl. Alfred Bruni, el însuşi fiind la bază fermier. În prezent, produsele Brunimat fabricate în Elveţia sunt o referinţă în calitatea execuţiei şi fiabilitatea atât de necesară utilizării zilnice.

JOIANA reprezintă rodul experienţei în construirea reţelelor de automate în România, o echipă dinamică şi deschisă inovaţiei. După ani de zile de operare a diverselor modele de automate de lapte provenite de la alţi producători, vă oferim aparatele desăvârşite în ceea ce priveşte dotările de vârf, uşurinţa în operare şi cele mai atractive preţuri existente în acest moment pe piaţă.

Automatele noastre de lapte sunt concepute pentru vânzări maxime și o aprovizionare cu lapte facilă, bazată pe un sistem logistic eficient de spălare a rezervoarelor, transport şi manipulare, garantând costuri reduse pentru fermierul proprietar. Operarea automatului este simplă pentru client, fără erori, prin implementarea sistemelor de plată şi acordare de rest speciale pentru bancnotele din plastic românești. Gama de dotări suplimentare – distribuitoare de flacoane, căsuţe din lemn şi o paletă completă de accesorii şi servicii – vin să întărească prima abordare profesională a comerţului cu lapte la dozator, pe care BRUNIMAT și JOIANA v-o oferă în exclusivitate.

Fiindcă majoritatea clienților noștri sunt fermieri crescători de vaci cu lapte, începând cu anul 2011 JOIANA vă pune la dispoziție la prețuri mici de productor, o gamă completă de utilaje și echipamente zootehnice pentru grajduri și sălile de muls, tancuri de răcire, rezervoare și recipienți din inox, furaje, premixuri, suplimente nutritive pentru vacile de lapte, soluții și detergenți pentru igiena mulsului și pentru instalații, filtre din hârtie, site și consumabile de toate tipurile, echipamente și dotări pentru hrănirea vițeilor, iezilor și mieilor, piese de schimb și alte accesorii.

Știri

OFERTĂ SPECIALĂ DE PAŞTI 2014 !!!

15.02.2014

Cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, Joiana oferă fermierilor automatul PREMIUM cu un discount extraordinar. Oferta este adresată numai fermierilor și este valabilă pentru toate comenzile lansate până în luna aprilie 2014 inclusiv.

mai mult >>

....................................................................

Rapoarte și alarme prin SMS pe telefonul mobil GSM

23.01.2012

Joiana și Brunimat au dezvoltat și livrează începând cu ianuarie 2012 pentru toate modelele de automate PRO 2012, noul microcontroller cu capacități îmbunătățite de telemetrie, raportare, comunicații de date și alarmare pe SMS, folosind modulul GSM opțional aflat în oferta de produse.

mai mult >>

....................................................................

Oprire opțională la un litru, noutate Brunimat Joiana

09.11.2011

Joiana și Brunimat introduc în premieră în România noul sistem de dozare cu oprire automată la un litru. Această facilitate suplimentară păstrează celelelte funcții avansate ale controlului dozării, măsurării exacte a cantităților de lapte cu certificare metrologică și gestiunea inteligentă a sistemelor de plată.

mai mult >>